Presentatie1
Sensory Room 10
M.I.L.E 4-001
Sensory Bathroom-002
IMG 7877
IMG 7778-002
  • Dia1
  • Sensory Room 11
  • M.I.L.E 4
  • Sensory Bathroom 11
  • IMG 7877 2
  • IMG 7778

Inrichten Snoezelruimte

IMG 8228

Kies voor een deskundig ingerichte en betaalbare snoezelruimte. 

Wij adviseren instellingen al meer dan 15 jaar bij het ontwerpen, inrichten en realiseren van snoezel- & belevingsruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in complete inrichtingen van A tot Z en ontzorgen onze klanten volledig.

Afhankelijk van uw cliëntengroep ontwerpen wij een snoezel- en/of belevingsruimte op maat. Er zijn namelijk per type cliënt grote verschillen qua inrichting en functionaliteit. Een ruimte voor dementerende ouderen is totaal anders opgebouwd als voor kleine kinderen met een verstandelijke beperking. Daarom hebben wij onze ontwerpen en inrichtingen onderverdeeld in 4 hoofdcategorieën van cliëntgroepen:

  1. De ouderenzorg
  2. De gehandicaptenzorg
  3. Het speciale onderwijs (cluster 1 t/m 4)
  4. De reguliere en medische  kinderopvang

Ouderenzorg 

Gehandicaptenzorg 

  COR0022-001  Sensory Room 4-001

Bijzonder onderwijs 

Kinderopvang 

 IRiS-001  Snoezelen-met-luchtbellen-001

 

Onze voordelen op een rijtje:

3

1. Cliënt staat centraal Vanuit dit oogpunt ontwerpen wij iedere ruimte. Samen stellen we het doel van de ruimte vast en wat de ruimte uw cliënten aan prikkeling dient te bieden. Wij maken een ontwerp inclusief een aanbeveling voor specifieke materialen en inrichting. Tot slot richten wij de ruimte in.
IRiS1
 
2. 100% onafhankelijk ‘Het beste voor uw cliënt’, dat is onze filosofie bij het ontwerpen en inrichten van belevingsruimten. Wij zijn niet gebonden aan één specifieke leverancier of producent, waardoor u altijd het beste advies en de beste oplossing krijgt.
3. De beste prijs-kwaliteit verhouding Wij kunnen voor u de beste producten voor de scherpste prijs selecteren, waardoor u uw budget optimaal kan benutten.
 
4. 100% klanttevredenheidsgarantie Wij garanderen dat u krijgt wat u vraagt en wij hebben beloofd. 100% tevredenheid, dat is ons doel!740
 
5. Innovatief en altijd up-to-date Wij bieden de nieuwste interactieve technologieën op het gebied van zintuigactivering en beleving. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u optimaal adviseren over de praktische toepassing van deze technieken.

Enkele voorbeelden van ingerichte snoezelruimtes

Interactieve Snoezelruimte, Johannesburg

Dagbesteding Hoofddorpagbesteding Hoofddorp

Dagbesteding met nieuwste technologie

Snoezelruimte bij kinderpychiatrie

Bekijk hier ons assortiment in een notendop