Presentatie1
Sensory Room 10
M.I.L.E 4-001
Sensory Bathroom-002
IMG 7877
IMG 7778-002
  • Dia1
  • Sensory Room 11
  • M.I.L.E 4
  • Sensory Bathroom 11
  • IMG 7877 2
  • IMG 7778

Inrichten Snoezelbadkamer

corbad3web

Kies voor een totale wellness beleving voor uw cliënt door middel van een prachtige badkamer.

 

Ouderenzorg 

Gehandicaptenzorg 

  COR0022-001  Sensory Room 4-001

Vaak zijn de verzorgingsmomenten voor de cliënt en de verzorging stressvolle situaties. Door een zintuigprikkelende beleving te creëren kan er ontspanning ontstaan waardoor de zorg soepeler verloopt.

All-in concept

Er zijn prachtige baden te verkrijgen waarmee in combinatie met  verschillende therapieën kan worden gewerkt. Neem bijvoorbeeld de aromatherapie, chromotherapie of de muziektherapie wat allemaal geïntegreerd kan worden in het bad. Het bad is het belangrijkste element in een badkamer, maar hierdoor ervaart de cliënt nog geen totaal beleving. Om een totaal beleving te creëren is er meer nodig dan alleen een bad. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Door zintuigprikkelende materialen rondom het bad te installeren, aansluitend op de behoefte van uw cliënt, wordt de badkamer een ware wellness beleving. Wij geven advies, zorgen voor een ontwerp, organiseren de totale inrichting en hebben de mogelijkheid om gerichte trainingen te verzorgen.

3286132-water-bubbels-macro-close-up 33002100 resized images

Pimp-je-badkamer concept

In de dagelijkse zorg is tijdgebrek een veel voorkomend probleem. De momenten om een activiteit te organiseren worden steeds schaarser.  Om de momenten van de dagelijkse zorg zo ontspannen mogelijk te maken, pimpen wij badkamers op. Door zintuigprikkelende materialen in de reguliere badkamer te installeren kan al een totaal beleving worden gecreëerd. Wij adviseren, ontwerpen en richten de badkamer in voor dagelijks gebruik.

Vanuit onze jarenlange ervaring met snoezelen en expertise van de belevingsgerichte zorg, maken wij voor uw cliënten de badkamer op maat!

bathroom-1-600x398 suedholland-strand-noordwijk

Badkamer zorgboerderij Heemskerk

Natte Speelruimte

Totale belevingsbadkamer

Ware Strandbeleving

Bekijk hier ons assortiment in een notendop