Nieuwe snoezelproducten

Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Sound Equalizer

De Sound Equalizer is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment. Ontwikkeld met behulp van de nieuwste interactieve LED technologie. Het kleurrijke wandpaneel moedigt de gebruiker constant aan om via de microfoon geluiden te maken. De beloning is een prachtig schouwspel van veel verschillende kleuren die het ritme van het geluid volgen. De gebruiker wordt zo telkens aangemoedigd meer en/of nieuwe geluiden te maken. Een prachtig nieuw sensorisch instrument voor de ontwikkeling van vocalisatie, stemgebruik, woorden en taal.

Geluid kan met 5 verschillende programma’s worden weergegeven. Verrassend, veelzijdig en uitdagend en geschikt voor alle typen cliëntgroepen. The Sound Equalizer is een uniek product en is een ware belevenis voor de gebruiker.

Denk: geluid en muziek therapie, boeiende omgeving
Verbeter: stemvorming en communicatieve vaardigheden, de gebruiker het vertrouwen
Leer: oorzaak en gevolg, geluid erkenning

Bekijk de video om de Sound Equalizer in actie te zien:

{youtube}3WT_78wz1J8{/youtube}

Muziek tastpaneel

Het is vol met keuzemenu en ontworpen om een aantal vaardigehden te ontwikkelen:

  • Oorzaak & Effect
  • Kleur Herkenning
  • Aantal Herkenning
  • Fijne & grove motoriek
  • Hand in oog coördinatie
  • Vorm Herkenning
  • Vaaridheid om te volgen
  • Geluid & Muziek Therapie
  • Verwachting

Visueel aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheden. Ideaal voor gebruik in een school, ziekenhuis, crèche en kinderdagverblijf  om er maar een paar te noemen. Het is makkelijk te gebruiken, kies een module  en beweeg je hand over de voorkant van het apparaat om een aantal fascinerende effecten te creëren.
En omdat het  de allernieuwste LED-technologie heeft is het apparaat onderhoudsvrij.

experia-may-2015-067 1 Klik hier of op de foto voor het demonstratiefilmpje

 

 

Multi-lichtwand

De Multi-lichtwand is een aantrekkelijk vormgegeven paneel met 96 lichtpunten dat door aanraking wordt bediend. Door met je hand over het slagvaste paneel te vegen, wordt je hand gevolgd door aantrekkelijke kleuren. Via het bedieningspaneel kan er gemakkelijk tussen verschillende spelletjes worden gekozen zodat de gebruiker niet snel uitgespeeld raakt. Zo biedt de Multi-lichtwand bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om muziek te maken. Er kan worden gekozen tussen verschillende muziekinstrumenten die via het paneel “bespeeld” kunnen worden.

Naast de touch-functie maakt de ingebouwde microfoon het ook mogelijk om het paneel te laten reageren op geluid. 

Multi lichtwand

Multi-vloer

De Multi-vloer is één van de meeste indrukwekkende producten uit onze catalogus. Vanwege zijn omvang, de krachtige LED`s en multifunctionaliteit is het een zeer aantrekkelijk aanvulling voor elke snoezelruimte. De Multi-vloer is opgedeeld in negen vlakken die elk op aanraking reageren. Door met je voet of hand in de buurt van een vlak te komen, verandert het vlak van kleur en wordt er indien gewenst een geluidje afgespeeld. Deze geluiden staan op een USB-stick en het is eenvoudig om hier geluiden aan toe te voegen zodat de vloer naar eigen smaak ingedeeld kan worden. De Multi-vloer kent verschillende spelletjes zodat er altijd wel iets nieuws te ontdekken valt. 

multi vloer

Orgelbol

De Orgelbol is een aantrekkelijk vormgegeven bol met meer dan 100 lichtpunten die door een ingebouwde microfoon worden aangestuurd. Er is keuze uit een groot aantal programma`s, zo kan de bol bijvoorbeeld een kleurende regen weergeven wanneer het geluid opvangt. Een ander voorbeeld is het geen-geluid programma waarbij de bol juist minder in plaats van meer licht geeft wanneer er geluid klinkt. De Orgelbol is uitgerust met een een pauzestand waardoor de bol altijd een aantrekkelijke decoratie in de ruimte is. Via het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zijn de verschillende programma`s en snelheden gemakkelijk in te stellen.

orgelbol

Orgellichtwand

De Orgellichtwand is een aantrekkelijk vormgegeven paneel dat is uitgerust met meer dan 100 lichtpunten. De Orgellichtwand reageert op geluid door in verschillende kleuren op te lichten, afhankelijk van de programmakeuze. Zo kan de wand  bijvoorbeeld een kleurende regen weergeven wanneer het geluid opvangt. Een ander voorbeeld is het geen-geluid programma waarbij de wand juist minder licht geeft wanneer er geluid klinkt.

Via het gebruiksvriendelijke controlepaneel is de programmekeuze en de snelheid van de lampjes gemakkelijk in te stellen. 

orgellichtwand

Wandbloem

De prachtige vormgeving tezamen met de ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat de Wandbloem direct de aandacht trekt. De Wandbloem is zeer interactief omdat het zowel op geluid als op aanraking kan reageren. De bloem verandert niet alleen van kleur door geluiden in de ruimte, maar ook door de bol aan te raken. Met de drukknop in de hals van de bloem kan er eenvoudig een programma worden gekozen, het is natuurlijk ook mogelijk om de reactie uit te zetten en te genieten van het willekeurige verloop van kleuren. 

wandbloem

MP3-Speler

Met deze MP3-speler creëer je gemakkelijk een aangename sfeer in elke ruimte. Door de ingebouwde bewegingssensor wordt de MP3-speler door beweging geactiveerd, waardoor er veel toepassingen voor dit product zijn. Wanneer de sensor wordt geactiveerd, begint er een geluid te spelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer iemand de kamer betreed.

De geluiden worden van een USB-stick afgespeeld waardoor ze eenvoudig te vervangen zijn.

Het volume is met een draaiknop in te stellen. 

MP3 speler