Softplay is zacht spel- en zitmateriaal. Alles kan op maat worden gemaakt en is beschikbaar in verschillende bekledingssoorten en kleuren. Softplay heeft de volgende kenmerken:

  • Visueel; kleur en uitvoering worden naar wens aangepast en op maat gemaakt.419
  • Tactiel; Softplay is zacht materiaal en daardoor prettig om op de liggen, zitten en spelen.
  • Vestibulair; om je over het softplay te verplaatsen wordt het vestibulaire systeem geprikkeld.
  • Proprioceptisch; De gebruiker heeft de mogelijkheid om met softplay zijn spieren, pezen en gewrichten te prikkelen door te klimmen en te klauteren.
  • Hygiënisch; Door gebruik te maken hoogwaardig bisonyl en nylon is het gemakkelijk schoon te maken.
  • Veilig; alle materialen zijn zacht en daardoor is het voor vele doelgroepen veilig om te gebruiken.

Onder softplay wordt alles verstaan wat van zacht bisonyl en nylon wordt gemaakt. Zowel podia, vloermatten en wandmatten maar ook de regenboogpaneel, sprankelende tunnel en het verlichte tril-ballenbad. Hierdoor heeft het vele verschillende functionaliteiten als passief, actief en interactief.

Softplay is voor elke doelgroep geschikt tot op een bepaalde hoogte. Zo wordt er voor dementerende ouderen wel gebruik gemaakt van een podia maar niet van vloermatten of softplay spelmateriaal.

Softplay wordt gebruikt in snoezelhoeken en snoezelruimtes.

Prijsindicatie:

De prijs varieert door de verschillende afmetingen en functionaliteit. Een podia voor een bubbelunit heeft een prijsindicatie van €389,-. De WiFi interactieve treden evenals de verlichte tril-ballenbad heeft een prijsindicatie van €1.999,-.   

Enkele voorbeelden uit ons assortiment

Voor meer informatie neem contact met ons op.

578 581 591 592 799 279