Inrichten Snoezelruimte

Kies voor een deskundig ingerichte en betaalbare snoezelruimte.
Wij adviseren instellingen al meer dan 15 jaar bij het ontwerpen, inrichten en realiseren van snoezel- & belevingsruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in complete inrichtingen van A tot Z en ontzorgen onze klanten volledig.
Afhankelijk van uw cliëntengroep ontwerpen wij een snoezel- en/of belevingsruimte op maat. Er zijn namelijk per type cliënt grote verschillen qua inrichting en functionaliteit. Een ruimte voor ouderen met een dementie is totaal anders opgebouwd als voor kleine kinderen met een verstandelijke beperking.

Daarom hebben wij onze ontwerpen en inrichtingen onderverdeeld in 4 hoofdcategorieën van cliëntgroepen:

1. De ouderenzorg
2. De gehandicaptenzorg
3. Het speciale onderwijs (cluster 1 t/m 4)
4. De reguliere en medische kinderopvang

Onze voordelen op een rijtje

1. Cliënt staat centraal Vanuit dit oogpunt ontwerpen wij iedere ruimte. Samen stellen we het doel van de ruimte vast en wat de ruimte uw cliënten aan prikkeling dient te bieden. Wij maken een ontwerp inclusief een aanbeveling voor specifieke materialen en inrichting. Tot slot richten wij de ruimte in.

2. 100% onafhankelijk ‘Het beste voor uw cliënt’, dat is onze filosofie bij het ontwerpen en inrichten van belevingsruimten. Wij zijn niet gebonden aan één specifieke leverancier of producent, waardoor u altijd het beste advies en de beste oplossing krijgt.

3. De beste prijs-kwaliteit verhouding Wij kunnen voor u de beste producten voor de scherpste prijs selecteren, waardoor u uw budget optimaal kan benutten.

4. 100% klanttevredenheidsgarantie. Wij garanderen dat u krijgt wat u vraagt en wat wij hebben beloofd. 100% tevredenheid, dat is ons doel!

5. Innovatief en altijd up-to-date Wij bieden de nieuwste interactieve technologieën op het gebied van zintuigactivering en beleving. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u optimaal adviseren over de praktische toepassing van deze technieken