• Ik wil graag dat iemand de bestelde producten komt installeren, wat zijn hier de kosten van?

  De kosten voor het plaatsen van de materialen is afhankelijk van het aantal en het tijdsbestek wat we hier voor nodig hebben. De plaatsingskosten zijn €195,- (excl. btw) per dagdeel. Indien onze installateur meer tijd nodig heeft, worden er 2 dagdelen in rekening gebracht á €390,- (excl. btw).
 • Wat is de levertijd van de producten?

  Dit hangt af van wat u heeft besteld. Wij proberen alle bestellingen binnen 4 a 6 weken bij u af te leveren. Mocht dit anders zijn, dan laten wij u dat ze spoedig mogelijk weten.
 • Wat zijn de verzendkosten?

  Ook dit hangt af van uw bestelling
 • Hoe kan ik betalen?

  Wij houden graag persoonlijk contact met onze klanten. U krijgt na uw bestelling een automatische bevestiging van ons. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een mail met daaraan verbonden de factuur. Deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.
 • Ik kan een product niet vinden. En nu?

  Het beste wat u kunt doen is ons een mail sturen met wat u precies zoekt. Wij laten u dan binnen 5 werkdagen weten of wij het product kunnen leveren en wat dit product kost.
 • Met welke kwaliteit materialen wordt er gewerkt?

  Wij werken alleen maar met de beste kwaliteit.

 • Hoe kan ik bestellen?

  U kunt op diverse manieren bij ons bestellen:

  Telefonisch: U krijgt een medewerker aan de telefoon
  E-mail: Vermeld uw telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen.
  Website: Zie onderstaande beschrijving

  Boven in de balk ziet u, mits u artikelen toegevoegd hebt, uw verlanglijst staan.Door middel van het toevoegen van artikelen aan uw verlanglijst kunt u vanuit deze verlanglijst uw bestelling plaatsen.
  Zodra u "bestellen" aangevinkt heeft wordt de verlanglijst in een bestellijst omgezet. Op de bestelpagina kunt u de verzendkosten selecteren. Als u uw bestelling heeft afgerond krijgt u binnen enkele minuten automatisch een bevestigingse-mail waarin alle gegevens van uw bestelling vermeld staan. Mocht u geen bevestigingse-mail krijgen dient u uw emailadres te controleren en even contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan kijken of uw aanvraag binnengekomen is. Op het moment dat de bestelling volledig bij ons verwerkt is zult u hiervan een orderbevestiging krijgen met de totale kosten, de factuur en een verwachte levertijd.