01706d43-79bd-4d5a-a3f8-500748f01b10.jpg

Het Snoezelrijk

Het SnoezelRijk is een initiatief en bedrijfsonderdeel van WorldwideSnoezelen.com: de nr. 1 op het gebied van Snoezelen in Nederland! Worldwidesnoezelen.com is de specialist in de ontwikkeling van de kennis, de vaardigheden en de dagelijkse toepassing van Snoezelen op de werkvloer met alle soorten cliëntengroepen Met onze speciale website ‘Het SnoezelRijk’ richten wij ons op de totaaloplossing voor de inrichting van uw Snoezelruimte, Snoezelbadkamer, Snoezelhoek, Snoezelgang, Snoezelslaapkamer, Snoezelzwembad, Snoezeltuin etc. Kortom; alle mogelijke ruimtes die u wilt omtoveren tot een zintuigactiverende en/of belevingsgerichte ruimte kunnen wij voor u van A tot Z invulling geven.

Los snoezelmateriaal en –apparatuur is overal te koop. Leveranciers genoeg. Net als meubels, maar dan heeft u nog geen complete inrichting waarbij alles bij elkaar past en optimaal is afgestemd op het gebruik.
En dat is ons vak: wij adviseren u over het totaal van uw inrichting, waarbij de keuze voor materialen en apparatuur optimaal is afgestemd op het doel van de ruimte en de behoeften van uw specifieke cliëntengroep.Wij leveren de geselecteerde materialen tegen een marktconforme prijs, richten uw ruimte volledig en vakkundig in en kunnen het personeel professioneel opleiden om de ruimte optimaal te leren gebruiken. En dat bedoelen wij nu met een totaaloplossing!

IMG_2005-1_3.jpg
Ilse Achterberg
Directrice

In 2004 ben ik gestart metWorldwidesnoezelen.com. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar actief aan het werk in de zorg en ben ik een activiteitenbegeleider in hart en nieren. Naast het geven van trainingen en workshops adviseer ik organisaties bij de invoering van het snoezelen als benaderingswijze in de dagelijkse praktijk. Ook geef ik advies bij de inrichting van snoezelruimtes en hoe materialen te gebruiken voor verschillende doelgroepen.

IMG_8778.jpg
Nils Broos
Projectmanager & monteur

Sinds 2004 ben ik betrokken bij Worldwidesnoezelen.com. Dankzij de steeds maar toenemende vraag naar advies bij inrichtingen is Worldwidesnoezelen.com in 2010 gestart met het volledig zelfstandig ontwerpen en inrichten van ruimtes over de hele wereld.Sinds 2010 ben ik dan ook als design- en projectmanager verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen en inrichten van snoezelruimtes in Nederland en in het buitenland. 

3b93bc91-4a70-4a42-a8e4-765ebf788720.jpg
Marco van Roode
Monteur

Sinds 2010 ben ik verantwoordelijk voor de  installatie en montage van alle snoezelruimtes, badkamers en alle andere sensorische concepten van Worldwidesnoezelen.com. Een lege kale ruimte omtoveren tot een waar belevingsparadijs. De doelgroep, die van deze ruimtes gebruik maakt, reageren vaak heel dankbaar. Een mooier compliment kan een mens niet krijgen voor het werk dat hij doet. 

e005735d-a7a2-4901-83ba-e32d9db02440_2.jpg
Herman de boer
Monteur

Sinds maart 2018 ben ik het succesvolle team van Worldwidesnoezelen en het Snoezelrijk komen versterken voor technische inrichting van de Snoezel- en belevingsruimtes. Als timmerman ben ik al jaren werkzaam in de bouw. Het inrichten van Snoezelruimtes is voor mij een prachtige uitdaging aangezien het werk zeer veelzijdig en afwisselend is en de klanten altijd erg dankbaar zijn voor het prachtige eindresultaat.

Op maat Snoezelruimtes voor alle doelgroepen

Afhankelijk van uw cliëntengroep ontwerpen wij een snoezel- en/of belevingsruimte op maat. Er zijn namelijk per doelgroep grote verschillen qua inrichting en functionaliteit. Een ruimte voor mensen met een dementie is totaal anders opgebouwd als voor kleine kinderen met een verstandelijke beperking. Dankzij onze brede kennis en ruim 30 jaar praktijkervaring ontwerpen en richten wij Snoezel- en belevingsruimtes in voor alle doelgroepen.

corbad3web.jpg