Wij helpen jou graag om de ideale snoezelruimte, snoezelbadkamer, snoezeltuin of belevingsgangen te ontwerpen en in te richten die ook binnen jouw beschikbare budget past.

De eerste stap daarin is een vrijblijvend adviesgesprek op jouw locatie. Samen bespreken we voor welke doelgroep je de nieuwe ruimte, tuin of gang wilt inrichten en welk sensorisch aanbod geschikt is. Ook kijken we samen naar het doel van de ruimte en praktische mogelijkheden. We kunnen direct bepalen wat de mogelijkheden zijn en wat voor elementen passend en praktisch zijn voor de doelgroep.

We laten ter inspiratie voorbeelden zien van de verschillende soorten ruimtes die we reeds hebben ingericht en samen komen we tot een goede eerste opzet van hoe de ruimte eruit zou moeten komen te zien.

Tenslotte meten we de ruimte en de besproken elementen direct op. Dan weten we exact waar we rekening mee moeten houden bij ons ontwerp.

De volgende stap is dan dat we een gratis 3D-ontwerp maken van de ideale inrichting inclusief een begroting van de kosten voor de inrichting en de installatie van de ruimte.

Samen maken we een mooie snoezelervaring voor jouw cliƫnten

Informatieaanvraag