Wij hebben eigen technische professionals die jouw snoezelruimte, badkamer, gang of tuin vakkundig en compleet van A tot Z installeren. Al onze monteurs zijn vakmensen en hebben inmiddels jarenlange ervaring in het bouwen van snoezelruimtes.

Ook beschikken wij over een eigen professionele werkplaats waarin we eigen snoezelmaterialen produceren of assembleren. Zo hebben wij alles in eigen hand en staan voor onze kwaliteit. Het voordeel is ook dat wij alles op maat voor u kunnen maken en flexibel zijn in onze aanpak.

De installatie en montage plannen we samen op tijd en in overleg zodat er geen verrassingen zijn op de dag van de waarheid. Ook eventuele voorbereidingen of aanpassingen aan de ruimte stemmen we tijdig af zodat een technische dienst nog voldoende tijd heeft om eventuele werkzaamheden te verrichten.

Zo zorgen we er samen voor dat de dag en dagen dat we jouw unieke Snoezelruimte komen bouwen vlekkeloos en zonder problemen verloopt. Na de installatie lopen we de ruimte samen door en controleren we werkzaamheden, geven we een duidelijke uitleg van hoe alles werkt en leveren we de ruimte officieel op.

Samen bouwen is samen beleven