Nils Broos

Sinds 2004 ben ik betrokken bij Worldwidesnoezelen.com. Eerst op de  achtergrond voor het inrichten en onderhouden van de internationale website. Daarna, bij de opstart van de Worldwidesnoezelen Academy, het ontwikkelen en inrichten van de diverse training- en opleidingsprogramma’s m.b.t het Snoezelen in de praktijk. De volgende stap was de organisatie en promotie van de diverse conferenties en seminars die Worldwidesnoezelen.com de afgelopen jaren heeft georganiseerd om de toepassing van het Snoezelen in Nederland en Internationaal aan te moedigen en weer verder te ontwikkelen en te stimuleren.

Vanaf het begin wordt Worldwidesnoezelen.com regelmatig benaderd door zorginstellingen met de vraag om advies te geven bij het inrichten van een snoezelruimte of snoezelbadkamer voor uiteenlopende doelgroepen. Dankzij de steeds maar toenemende vraag naar advies bij inrichtingen is Worldwidesnoezelen.com in 2010 gestart met het volledig zelfstandig ontwerpen en inrichten van Snoezelruimtes, Snoezelbadkamers, belevingsgangen en zintuig activerende tuinen en buitenplaatsen over de hele wereld. Voor Nederland hebben we ter promotie van deze activiteiten een aparte website ontwikkeld: www.hetsnoezelrijk.nl

Sinds 2010 ben ik dan ook als design- en projectmanager verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen en inrichten van snoezelruimtes in Nederland en in het buitenland. Dankzij onze samenwerking met diverse nationale en internationale fabrikanten en toeleveranciers zijn we in staat alle denkbare materialen en apparatuur te leveren en te installeren. Naast de vele ruimtes die we inmiddels in Nederland binnen verschillende instellingen hebben mogen inrichten, hebben we ook internationaal veel succes. Zo hebben we inmiddels snoezelruimtes  ingericht in o.a. Zuid Afrika, Curaçao, België, Noorwegen en Israël.

Dankzij de ruim 30 jaar ervaring van Ilse Achterberg met het Snoezelen in de dagelijkse praktijk krijgt u het beste denkbare advies voor de inrichting van uw ruimte voor uw specifieke doelgroep. Binnen het beschikbare budget helpt zij u met de optimale inrichting, waarna wij er voor gaan zorgen dat uw ruimte ook helemaal van A tot Z wordt ingericht en gebruiksklaar wordt opgeleverd.