Marco van Roode

Sinds 2010 ben ik verantwoordelijk voor de  installatie en montage van alle snoezelruimtes, snoezelbadkamers, belevingsgangen en alle andere sensorische concepten van Worldwidesnoezelen.com.

Mijn hele leven ben ik al werkzaam in de bouw en techniek. Van oorsprong ben ik timmerman en heb gewerkt in de bouw, de botenbouw en de laatste jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in de montage van keukens.  Van niets iets maken vind ik een uitdaging.  Je begint in een lege en kale ruimte en aan het einde van de dag is de ruimte omgetoverd tot gezellige eetkeuken.

En dat is precies wat ik ook zo mooi vind aan het installeren en monteren van Snoezelruimtes. Een lege kale ruimte omtoveren tot een waar belevingsparadijs. En daarbij komt ook nog eens dat de doelgroep, die van deze ruimtes gebruik maakt, vaak heel dankbaar reageren. Een mooier compliment kan een mens niet krijgen voor het werk dat hij doet.

Technisch gezien is het ook vaak een vakkundige uitdaging. Geen enkele ruimte is hetzelfde en er is altijd wel iets bijzonders dat opgelost moet worden. En dat maakt het vaktechnisch voor mij ook erg aantrekkelijk en het doet een beroep op de eigen creativiteit. Perfectie en esthetiek staan voor mij bovenaan. Ik vind het belangrijk dat de opdrachtgever 100% tevreden is over ons werk.  Voor de klant is het vaak te vergelijken met uit uitkomen van een droom. Iedereen probeert zich de nieuwe snoezelruimte voor te stellen vanaf de ontwerpen en de tekeningen, maar het gaat pas echt tot de verbeelding spreken als de echte ruimte klaar is en alle snoezelmaterialen staan en hangen op hun plek. Dit eindresultaat is voor velen vaak nog mooier dan ze zich op voorhand hadden voorgesteld.

En dankzij al deze factoren is mijn werk zo leuk. Ik hoop ook binnenkort uw nieuwe Snoezelruimte of Snoezelbadkamer te mogen installeren.