Herman de Boer

Sinds maart 2018 ben ik het succesvolle team van Worldwidesnoezelen en het Snoezelrijk komen versterken voor technische inrichting van de Snoezel- en belevingsruimtes. Als timmerman ben ik al jaren werkzaam in de bouw, verbouw en renovatie. Het inrichten van Snoezelruimtes is voor mij een prachtige uitdaging aangezien het werk zeer veelzijdig en afwisselend is en de klanten altijd erg dankbaar zijn voor het prachtige eindresultaat.


Het inrichten van een Snoezelruimte of Snoezelbadkamer is altijd maatwerk en vraagt vaak ook enige creativiteit omdat geen enkele ruimte gelijk is. Kwaliteit staat voor mij voorop. De gebruikte materialen en afwerking, ook in de details, moeten goed zijn. Vaak is er door de klant veel moeite gedaan om een eigen Snoezelruimte te kunnen realiseren en zijn de verwachtingen, over hoe de ruimte er uiteindelijk uit zal komen te zien, vaak hoog gespannen. Ik vind het leuk om deze verwachtingen van klanten waar te maken en zo mogelijk zelfs te overtreffen.


Ik verheug mij erop om ook uw nieuwe Snoezelruimte, -badkamer of –gang in te mogen richten en er zo voor te zorgen dat uw cliënten optimaal kunnen genieten van een nieuwe sensorische omgeving.

Tot ziens!