De Snoezeltrainingen zijn vollop bezig! Daarom hebben wij nieuwe datums voor zowel training A, B en C. Meld je snel aan! 

Voor meer informatie zie https://www.worldwidesnoezelen.nl/nl/opleiding-en-training-nl/item/685-opleiding-training-workshop-lezing-coaching-en-adviseren

 

 

 Trainingen

 

Training A

Training B

Training C

Wat houdt het in: Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedere zorgverlener die net is begonnen met het Snoezelen als benadingswijze in de eigen praktijk. Het gaat vooral om de start van Snoezelen; Wat is het, hoe pak ik het aan, hoe doe ik het, waar begin ik en bereik in mijn eerste resultaten?

Voor wie: Voor iedere zorgverlener die net is begonnen met Snoezelen

Wanneer: 09  september 2022

                 23  september  2022

Meer weten?: Klik hier!

Wat houdt het in: Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedere zorgverlener die inmiddels gebruik maakt van Snoezelen als benaderingswijze, maar de toepassing verder wenst te ontwikkelen en te professionaliseren. Na het volgen van deze training beschikt u over de juiste kennis en vaardigheden om het Snoezelen structureel en multidisciplinair aan te bieden aan uw clienten

Voor wie: Bezit van certificaat "Snoezelen in de praktijk niveau A" (of kennis en ervaring met en van het snoezelen)

Wanneer: 07 Oktober 2022

                 21 Oktober 2022

                                     

Meer weten?: Klik hier!

Wat houdt het in: Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedere zorgverlener die het snoezelen wil intergreren binnen de organisatie. Deze training kent dan ook een meer diepgaand karakter welke gericht is op het coachen en trainen van teamleden en het ontwikkelen van een project. Verder wordt er gekeken naar hoe je een sponsorwerving kan aanpakken en hoe je moet presenteren.

Voor wie: Bezit van certificaat "Snoezelen in de praktijk niveau B"

Wanneer: 5 mei 2022

                 19 Mei 2022

                 17 november 2022

                  01 december 2022

Meer weten?: Klik hier!