Je gaat verhuizen naar een nieuwe locatie en er is helemaal nog geen tuin aangelegd of er is naast uw huidige gebouw een ongebruikt strook grond dat nodig aan een opknapbeurt toe is.

Worldwidesnoezelen kan jou helpen om hier een complete belevingstuin te ontwerpen en aan te leggen. Samen kijken we op de locatie naar de mogelijkheden en voor welke doelgroep de tuin bestemd is. We geven ideeën en advies over de inrichting van de tuin, de indeling, de beplanting en natuurlijk de sensorische elementen in de tuin die het tot een ware belevingsparadijs maken.

Daarna maken we samen met onze hovenier een ontwerp, tekening en begroting van uw nieuwe belevingstuin. Onze hovenier heeft veel ervaring met de aanleg van deze tuinen en kan uitstekend adviseren bij de keuze van de juiste beplanting zodat de tuin in alle seizoenen in bloei staat. Ook de bestrating en de toegankelijkheid van de tuin voor uw cliënten is een belangrijk onderdeel van het ontwerp.

Veel tuinelementen ontwerpen wij in huis en worden ook door onze vakmensen voor jou op maat gemaakt. Een garantie voor de beste kwaliteit.

In samenwerking met onze hovenier zorgen we tot slot dat de complete tuin van A tot Z wordt aangelegd. Wij nemen alle zorgen uit handen en leveren een complete en prachtige belevings- en snoezeltuin op waar jouw cliënten de komende jaren dagelijks van kunnen genieten.