Dit type snoezelbadkamer is gericht op het creëren van de wellness beleving en sfeer zoals we dat kennen van een wellness resort, sauna en schoonheidssalon.  Het maakt het baden voor cliënten een moment van ultiem genieten en ontspannen. Zacht licht en de kleuren wit, groen, roze en hout zoals bamboe. Kortom alle materialen en kleuren waar iedere mens rustig van wordt.

Aroma’s spelen hier een belangrijke rol. Door gebruik te maken van een aroma diffuser met een etherische olie krijgt de hele badkamer een sensationele geurbeleving en samen met de juiste sfeervolle muziek is de status van de ultieme ontspanning een feit. Hierdoor wordt het bad- of was ritueel ineens een aangename verzorging en ervaring.  Voor de verzorging zien we de effecten dat het wassen ineens veel minder energie kost en aangenamer is voor iedereen.

Een wellness badkamer biedt natuurlijk ook oneindig veel mogelijkheden voor eigen initiatieven. Bij veel klanten zien we de combinatie met een pedicure, een masseur, een nagelstudio of een beauty salon voor een heerlijke gezichtsbehandeling.

Zorg overigens wel voor een goed en comfortabel bad die makkelijk toegankelijk is voor zowel cliënt als begeleiding.

Kortom, alles is mogelijk en in overleg maken we samen de meest praktische en op de cliënten afgestemde wellness badkamer.